sâmbătă, 23 martie 2013

Lectie de viata…


Un sut in fund este mai mereu un pas inainte…


In dragoste, ca si in viata de toate zilele, ai parte de umilinte de tot felul: minciunile care acopera nepasarea, sperante transformate in deznadejde, promisiuni care se dovedesc doar vorbe frumoase. Iubirea se naste cateodata din neant si se stinge cand nu exista incredere, cand te intrebi daca e adevarat sau nu ce spune celalalt, cand simti nevoia unei confirmari la fiecare gest. Inghiti multe umilinte cand iubesti, cand ai dorinte cu omul care rade in sinea lui ca te-a mai pacalit o data, cand iti faci planuri, iar celalalt inventeaza motive sa nu fie langa tine. cand deja ai devenit o persoana plictisitoare, insistenta si disperata chiar pentru persoana cu care ai visat sa imbatranesti impreuna, cand sufletul si durerea ta sunt luate in deradere, cand nu mai simti nevoia niciunei confidente cu nimeni. Indiferent cat suferi, lumea nu se opreste in loc pentru tine. Nimeni nu e dispus sa-ti asculte povestea, nimeni nu sufera alaturi de tine. In aceasta lume, ori stai in picioare, ori te lasi calcat in picioare. Ori te ridici singur, ori nu lasi pe nimeni sa observe ca ai cazut. Nimeni nu are grija de nimeni! Traim intr-o lume egoista, cu oameni individualisti, iar intr-o lume egoista, doar egoistii reusesc.

Un comentariu:

  1. Ne construim ziduri în jurul propriilor noastre sentimente, propriei noastre inimi, propriei noastre minţi, din teama de a nu fi etichetaţi, ridiculizaţi, sau blamaţi, iar la un moment dat
    ne trezim singuri faţă de ceilalti, singuri faţă de noi. Conştientizăm şi începem să culpabilizăm tot ce mişcă în jurul nostru, insă culpabilizarea este gratuită, deoarece singurătatea este confecţionată de propria noastră teamă de a nu da greş, de a nu suferi.

    RăspundețiȘtergere

Multumiri tuturor celor care trec pe aici!