joi, 4 iulie 2013

Farama de realitate

“Atunci cand te hotarasti sa devii tu insuti trebuie sa-ti asumi imbratisarea “ridicolului”.Sunt cai pe care nu ai mai umblat,si chiar daca simti ca faci acel ceva “de cand lumea si pamantul” ai tendinta de a parea nesigur.De aceea cei ce-si traiesc visul imbratiseaza nebunia atunci cand devin ceea ce ar trebui sa fie;acea siguranta ce se naste atunci cand incepi sa faci ceva pentru tine,nemaiasteptand confirmarea din ochii celorlalti.
walking-the-road-of-life-pennie-jerrellPrimul gand e nevoia de izolare, dorind sa-ti reordonezi prioritatile, chiar daca gasindu-ti locul te arde dorinta de a striga reusita. Constati ca principala frica a omului,aceea de competitori,nu-si are rostul, locul tau neputand fi ocupat de altcineva,asteptandu-te pana cand te hotarasti sa devii tu insuti.
Crezi ca tu “nu poti”, ca rolul tau e “nesemnificativ”, ca visul tau nu poate fi atins? …poate ca visezi la visul altcuiva.Visele proprii vin in mod firesc…atinse in treacat in existenta banala pe care ti-o asumi zi de zi, te fac sa zambesti, schimbandu-ti ziua.E farama de entuziasm ce ramane latenta in suflet; acel foc de avertizare a-l sufletului tau abandonat ce incearca sa-ti spuna: “Hey!..sunt aici!”.
Probabil ca momentul in care devenim “intelepti” e acela in care incetam sa mai alergam dupa visele altora,redevenind noi insine.”
“Drumul spre fericire” – Bogdan Selaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumiri tuturor celor care trec pe aici!