miercuri, 10 iulie 2013

Nu...

Nu de atentia trupului tau aveam nevoie, ci de cea a sufletului. Ma incapatanez sa cred ca ai unul. Pe el inca il mai astept. Pe tine nu. Ramai al celor care te-au cumparat...atat de ieftin!

4 comentarii:

  1. Trebuie să ai mareeeeeeeeee noroc să găsesti unul. Știi cum se spune- Barbații se îndrăgostesc de ceea ce văd cu ochii, femeile de ceea ce văd cu sufletul.
    Tu meriți unul nevândut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate vorbi despre DEMNITATE fara a fi patetic sau moralist?
    E cazul sa afirmam ca am daruit fara a cere sau primi ceva in schimb? Intre cele doua, insa, se afla a dori, a astepta si a spera ca vom avea o rasplata. Si tocmai acest continut al intervalului inseamna incercarea, asceza. Viata ca asceza...
    Continua sa tii iubirea ca prilej pentru arta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Nu mă interesează un bărbat decât în măsura în care cred că-l stăpânesc ca femeie, în care cred că sunt pentru el, într-un moment din viaţă, o fiinţă unică, de neînlocuit. Ştiu că sunt femei mai frumoase decât mine, dar asta nu are nicio însemnătate, fiindcă oricât de frumoasă ar fi o femeie, se poate totdeauna ivi alta, care să fie şi mai frumoasă; dar cred că poate exista o adâncime sufletească, o sensibilitate, o inteligenţă care pot însufleţi în aşa fel un anumit fizic, care pot crea o feminitate infungibilă, amalgam unic de însuşiri de neînlocuit, cel puţin într-o clipă dată, pentru un om într-un anume climat sufletesc."(Cella Serghi în Pânza de păianjen)- mă regăsesc in aceste rânduri..., asta nu inseamnă nici că sunt patetică, nici moralistă, nu sunt sfântă, sunt doar OM si n-am sperat la nimic mai mult decât să mi se răspundă cu iubire...

      Ștergere
  3. Unii oameni nu inteleg ca dragostea inseamna mai mult decat sex sau, atunci cand se prefac ca inteleg, cer sacrificii, daruire doar din partea celuilalt, stiu doar sa primeasca fara sa ofere nimic in schimb.

    RăspundețiȘtergere

Multumiri tuturor celor care trec pe aici!